Lag din egen verktøykasse

Skreddersy ditt eget Retrobibliotek-opplegg og del det med andre. Ingen temaer eller verktøykasser som passer for dere eller brenner du inne med en kjempegod idé?

Det er mulig å søke om støtte på inntil 6500,- for å lage sin egen verktøykasse og formidlingstiltak. Tiltaket må støtte opp om Retrobibliotekets mål og fokusere på leseglede hos voksne, legge til rette for deling av gode leseopplevelser i biblioteket og bidra til å løfte frem glemte «skatter» fra samlingene. Søknadssummen kan dekke honorar eller andre aktiviteter og utstillinger. Det gis ikke støte til rene forfatterbesøk med mindre de er en del av et større opplegg. Egenproduserte verktøykasser og tiltak må kunne deles med andre på nettsiden for å motta støtte.

Vi oppfordrer til samarbeid med egne brukere, lokalmiljøet og andre bibliotek! Lag en kort beskrivelse av tiltaket og hvordan det faller innenfor prosjektet og søk om støtte.

Les mer om kriterier for støtte

Søk støtte her

Evalueringsskjema

Se andre biblioteks egenproduserte verktøykasser

Bokomslag Sangen om den røde rubin. Kilde: bokhylla.no https://www.nb.no/items/16af2b161b8aa4d9f8ea5378b19c8aec?page=0&searchText=Sangen%20om%20den%20røde%20rubin

Outsideren

Denne verktøykassen er ennå ikke gjennomført. Vil du lage den? Benytt deg av research gjort så langt, søk støtte om ...
Les mer…
Utdrag fra Snorre Sel. Kilde: bokhylla.no. https://www.nb.no/items/3458c2682e5926872922172e5da62411?page=35&searchText=snorre%20sel

Tegneserier

Denne verktøykassen er ennå ikke gjennomført. Vil du lage den? Benytt deg av research gjort så langt, søk støtte om ...
Les mer…