Hva skjer?

  apr
  25
  tor
  «Boka jeg vil dele med deg» – programleder Steinar Nielsen @ Tvedestrand bibliotek
  apr 25@18:00-19:00

  Hør forfatterne/skribentene Anne-Line Henriksen og Halvard C. (HC) Hanssen fortelle om hver sin bok som har betydd noe helt spesielt for dem – og som kanskje har påvirket deres liv. Boken vil de dele med oss i samtale med journalist Steinar Nielsen.  Steinar Nielsen har lang erfaring fra dagspresse, radio og TV, og som distriktsleder for NRK Sørlandet.

  Arrangementet vil bli gjennomført på flere av bibliotekene på Agder 2019, med ulike deltakerpanel på hvert bibliotek. Konseptet er, i forståelse med NRK, bygget på ideen bak NRK-programmet «Brenners bokhylle».

  Telefon: 37 19 96 90

  e-post:  biblioteket@tvedestrand.kommune.no

  apr
  27
  lør
  Litterært møte @ Kristiansand folkebibliotek
  apr 27@13:00-14:00

   

  Arrangementet er et av flere sluttarrangement for prosjektet Retrobiblioteket som gjennomføres på flere av bibliotekene på Agder våren 2019, hvor fokuset er på forfatterskap fra ulike tider og  på leseglede.

  Fredrik Wandrup samtaler med Ann-Kristin Olsen, Gro Kvanvig, Harald Furre og Jan Oddvar Skisland om spesielle leseopplevelser og bøker som har gjort spesielt inntrykk. I tillegg formidles et leseprosjekt en av de ansatte på biblioteket har; å lese ei bok fra hvert land i verden.

  Åpent for alle

  Telefon: 38 12 49 10

  Kontaktperson: Mirjam Kristensen