Boka jeg vil dele med deg

Oppskrift fra Steinar Nielsen om hvordan man arrangerer «Boka jeg vil dele med deg».

Konseptbeskrivelse, rapport S.Nielsen.docx

Sosiale medier:

Fra arrangement i Arendal biblioteks arrangement 7. februar. Jon Gelius, Karen Kristine Blågestad, Bjørg Øygarden og Ola Eiksund fortelle om hver sin bok som har betydd noe helt spesielt for dem – og som kanskje har påvirket deres liv. Hentet fra Arendal biblioteks facebookside

Live from Mevo

Publisert av Flekkefjord Kultursenter SPIRA Mandag 25. februar 2019

Fra arrangement i biblioteket i Flekkefjord bibliotek, Spira 25. februar.  Erik Alfred Tesaker, Julie Fuglesang Larsen, Vivian Valente og Birgit Gautschi fortelle om hver sin bok som har betydd noe helt spesielt for dem – og som kanskje har påvirket deres liv.

Froland 6.mars Hentet fra Froland biblioteks instagram

Ordførerkandidatene i Grimstad i samtale med Steinar Nielsen – Boka jeg vil dele med deg. Marit Grefstad, Beate Skretting, Arnt Gunnar Tønnessen og Kjetil Glimsdal.

Grimstad bibliotek  5.mars Foto: Hilde Elise S. Bie

Tvedestrand bibliotek 25. april 2019

To svært kompetente lesere Halvard C Hanssen i samtale med Steinar Nielsen, biblioteket torsdag 25. april 2019 kl. 1800. Bokvalgene var:
Halvard: På gjengrodde stier av Knut Hamsun og Anne-Line: Juleoriatoriet av Gøran Tunstrøm.

Kristiansand folkebibliotek lørdag 27. april 2019

Fra Kristiansand folkebiblioteks Facebookside